sluiten

Het vormgeven en visualiseren van jouw droomtuin

Genomineerd 2022

CONCEPT DESIGN & BUDGET

Alles begint bij jou. Wie ben jij, hoe leef je, met wie en welke persoonlijke wensen heb je? Tijdens een uitgebreide inventarisatie gaan we graag de diepte in. Door middel van onze sessie ‘Meaningful Design’ gaan wij op zoek naar de essentie van de opdracht. Zodat wij niet alleen een waanzinnig tuin design maken, maar écht van waarde kunnen zijn en betekenis kunnen geven aan jouw persoonlijke droomtuin. Onze missie is bijdragen aan jouw persoonlijke levensgenot. Jouw dagelijks leven nog mooier maken met een creatief tuinontwerp dat jouw verwachtingen zal overtreffen! Is ons voorstel akkoord? Dan gaan we jouw woning en kavel digitaal inmeten en de omgeving inventariseren.

KRACHTIG TUIN DESIGN, BOMVOL SFEER EN BELEVING

Na een uitgebreide inventarisatie en het diepte-interview starten we met het concept design. Al jouw persoonlijke wensen worden op stijlvolle en slimme wijze vormgegeven in een 3D concept. Tijdens deze ‘first look’  verrassen we je met een uniek design! Dit is de prille fase waarin een ruimte gecreëerd wordt waarin straks herinneringen worden gemaakt, maar dit is ook de ruimte waar je geniet van de ochtendzon, het lente voelt en ziet worden, en de heerlijke zomeravonden gaat ervaren. Hier leef en beleef je.

Feedback matters! We vragen je om het design tot je te nemen en ons te voorzien van feedback. We verwachten jouw kritische blik. Samen voor het beste resultaat.

De gegeven feedback bespreken we graag persoonlijk met je, vervolgens verwerken we dit in een masterplan. Het resultaat? Een design dat al jouw verwachtingen zal overtreffen. In een verbluffende 3D presentatie nemen we jouw mee naar een nieuwe wereld waarin jouw droomtuin al werkelijkheid wordt.

Budget. Bepalend in meer of mindere mate, maar altijd een onderwerp die wij graag serieus nemen. Want wat heb je aan een mooi design wat je straks niet kunt realiseren? Dat is een dubbele teleurstelling en die begrijpen wij. Dus, met respect en begrip voor jou situatie en mogelijkheden zorgen wij voor een duidelijke kostenraming behorend bij het design. Vanuit hier bepalen we verdere koers in het proces.

ONLY DESIGN OR TURN KEY?

Op basis van het design en de kostenraming bepalen we samen hoe we verder gaan. Wat past het best bij jou? Wil je volledig ontzorgt worden, genieten van de beste kwaliteit gecombineerd met oprechte aandacht en service tijdens de realisatie? Dan is ons turnkey aanbod voor jou dé oplossing.

Wil jij zelf de regie voeren tijdens de realisatie en de voorbereiding hiertoe? Dan is only design de route. Wij werken het design dermate uit, zodat jij hiermee verder kan. Uiteraard voorzien je voortijdig wel van advies, want de realisatie en organisatie van een exclusieve tuin vraagt expertise en ervaring.

FASE 2 | FULL DESIGN

De complete uitwerking van het concept. Alle benodigde details en tekeningen die nodig zijn om straks jouw droomtuin te realiseren.
Ben je benieuwd naar onze werkwijze? We kunnen ons goed voorstellen dat je meer wilt weten. Daarom hebben we een brochure gemaakt. Daarin lees je uitgebreid wat je van ons kan verwachten.
DOWNLOAD BROCHURE

- Geheel gratis & vrijblijvend

Gratis brochure

Stijlvol voor u vormgegeven.

Op zoek naar een exclusieve tuin?

Geef ons een korte omschrijving van het project en laat je contactgegevens achter, wij nemen contact met je op.

Foot contact