sluiten

EXCLUSIEVE TUINEN EN EXCLUSIEVE TUINONTWERPEN

Ervaar de luxe van een exclusieve tuin, ontworpen op basis van passie, kwaliteit, creativiteit uw persoonlijke wensen. Uw droomtuin start bij TIM Exclusive Gardens.

ONTWERP EN REALISATIE VAN UW EXCLUSIEVE TUIN

Al onze projecten beginnen met een inspirerend verhaal; uw verhaal. Onze exclusieve tuinen combineren creativiteit met deskundig vakmanschap om een dialoog tot stand te brengen tussen natuur, individualiteit en architectuur. Een tuin die uw huis verbindt met de buitenwereld én uzelf. Pas dan krijgt uw tuin betekenis en is onze missie geslaagd.

Uw wens verdient de best mogelijke behandeling. Ons team van tuinspecialisten is toegewijd om uw verhaal tot leven te brengen met een diep begrip van uw behoeften. Onze aanpak houdt rekening met alle relevante details- waarbij we altijd streven naar uitmuntendheid. Uw tevredenheid is gegarandeerd in elke fase van het proces, waarin we altijd zij aan zij werken. Vol vertrouwen in het eindresultaat.

Lees hier alles over onze werkwijze
Modern Italy - good vibes only

High- end garden

014_DSE5976_EDIT

Exclusieve tuinen vol luxe. Persoonlijke wensen verweven met de omgeving en woning. Een weerspiegeling van de persoon.

Ook een exclusieve tuin ?

De drijvende kracht achter TIM

Tim Rengelink is de trotse oprichter en eigenaar van TIM Exclusive Gardens. Een Achterhoeker met een no-nonsense mentaliteit, een perfectionist die zich vol passie inzet voor de mooiste exclusieve tuinen voor zijn klanten. Tim wordt gedreven door het persoonlijke, échte contact met zijn opdrachtgevers en partners. Samen met vakmensen, specialisten die zich overgeven aan hun passie, geeft hij zijn tuinen vorm en ontzorgt hij u vanaf het allereerste contact.

Meer over TIM Handtekening
Gratis brochure

Stijlvol voor u vormgegeven.

Op zoek naar een exclusieve tuin?

Geef ons een korte omschrijving van het project en laat uw contactgegevens achter, wij nemen contact met u op.

Foot contact