sluiten

EXCLUSIEVE TUINEN EN EXCLUSIEVE TUINONTWERPEN

Ervaar de luxe van een exclusieve tuin, ontworpen op basis van passie, kwaliteit, creativiteit jouw persoonlijke wensen. Uw droomtuin start bij TIM Exclusive Gardens.

ONTWERP EN REALISATIE VAN JOUW EXCLUSIEVE TUIN

Al onze projecten beginnen met een inspirerend verhaal; jouw verhaal. Onze exclusieve tuinen combineren creativiteit met deskundig vakmanschap om een dialoog tot stand te brengen tussen natuur, individualiteit en architectuur. Een tuin die je huis verbindt met de buitenwereld én jezelf. Pas dan krijgt jouw tuin betekenis en is onze missie geslaagd.

Jouw wens verdient de best mogelijke behandeling. Ons team van tuinspecialisten is toegewijd om jouw verhaal tot leven te brengen met een diep begrip van je behoeften. Onze aanpak houdt rekening met alle relevante details – waarbij we altijd streven naar uitmuntendheid. Jouw tevredenheid is gegarandeerd in elke fase van het proces, waarin we altijd zij aan zij werken. Vol vertrouwen in het eindresultaat.

Lees hier alles over onze werkwijze
Modern Italy - good vibes only

High- end garden

014_DSE5976_EDIT

Exclusieve tuinen vol luxe. Persoonlijke wensen verweven met de omgeving en woning. Een weerspiegeling van de persoon.

Ook een exclusieve tuin ?

De drijvende kracht achter TIM

Tim Rengelink is de trotse oprichter en eigenaar van TIM Exclusive Gardens. Een Achterhoeker met een no-nonsense mentaliteit, een perfectionist die zich vol passie inzet voor de mooiste exclusieve tuinen voor zijn klanten. Tim wordt gedreven door het persoonlijke, échte contact met zijn opdrachtgevers en partners. Samen met vakmensen, specialisten die zich overgeven aan hun passie, geeft hij zijn tuinen vorm en ontzorgt hij je vanaf het allereerste contact.

Meer over TIM Handtekening
Vrijblijvend kennismaken

Match or no match? Let's find out!

Op zoek naar een exclusieve tuin?

Geef ons een korte omschrijving van het project en laat je contactgegevens achter, wij nemen contact met je op.

Foot contact