sluiten

Het is zover. Uw eigen paradijs.

Kom meer te weten

Genomineerd 2022

De tijd is nu daar om te genieten van uw persoonlijke, betekenisvolle droomtuin!

Het hele proces is afgerond. Van kennismaking, ontwerpen, organiseren en uitvoeren! Wij hopen dat u er met een goed gevoel op terug kijkt en natuurlijk hopen wij straks van u te horen hoe intens u geniet van al het moois dat we samen hebben gerealiseerd! Een ontwerp is één, maar kan niet op tegen het echte werk! Hopelijk ervaart u dit net zo, en geniet u nu met uw dierbaren in uw eigen paradijs.

Genieten, hoe doet u dat?

Wij zijn natuurlijk benieuwd hoe u geniet van uw tuin. Daarom komen wij graag na verloop van tijd een keer bij u langs. Natuurlijk om samen te proosten op het behaalde succes, maar graag luisteren wij naar uw beleving van uw nieuwe tuin! Wat maakt u nou het meest gelukkig, waar geniet u het meeste van.

Heeft u nog wensen? Kunnen we misschien iets betekenen in het onderhoud van uw tuin? Wij maken onderhoudsplannen en komen graag periodiek checken hoe uw tuin zich ontwikkelt.

CELEBRATE LIFE!

Last but not least. Het leven is mooi en uw nieuwe tuin maakt uw dagelijks leven nog mooier! Tijd om het goede leven te vieren. Wij gunnen u het beste en wensen u heel veel geluk en liefde toe.

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? We kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten. Daarom hebben we een brochure gemaakt. Daarin leest u uitgebreid wat u van ons kan verwachten.
DOWNLOAD BROCHURE

- Geheel gratis & vrijblijvend

Gratis brochure

Stijlvol voor u vormgegeven.

Op zoek naar een exclusieve tuin?

Geef ons een korte omschrijving van het project en laat uw contactgegevens achter, wij nemen contact met u op.

Foot contact