sluiten

Het is zover. Jouw eigen paradijs.

Genomineerd 2022

Genieten van jouw betekenisvolle droomtuin

Het hele proces is afgerond. Van kennismaking en ontwerpen tot organiseren en uitvoeren. We hopen dat je er met een goed gevoel op terugkijkt en natuurlijk horen we graag van je hoe intens je geniet van al het moois dat we samen hebben gerealiseerd! Een ontwerp is één, maar het kan niet op tegen het echte werk! Hopelijk ervaar je dit net zo, en geniet je nu met je dierbaren in je eigen paradijs.

Genieten, hoe doe jij dat?

We zijn natuurlijk benieuwd hoe jij geniet van je luxe tuin. Daarom komen we graag na verloop van tijd een keer bij je langs. Natuurlijk om samen te proosten op het behaalde succes, maar ook om te luisteren naar jouw beleving van je nieuwe tuin. Wat maakt jou nou het meest gelukkig en waar geniet je het meeste van?

Heb je nog wensen? We maken onderhoudsplannen en komen graag periodiek checken hoe je tuin zich ontwikkelt. Beplanting en gazon vragen om aandacht, het monitoren van de ontwikkeling en tijdig bijsturen en anticiperen op bijv. de invloed van weersomstandigheden, vooral in het begin, essentieel.

CELEBRATE LIFE!

Last but not least. Het leven is mooi en je nieuwe tuin maakt je dagelijks leven nog mooier! Tijd om het goede leven te vieren. Wij gunnen je het beste en wensen je heel veel geluk en en mooie momenten in jouw luxe tuin toe.

Ben je benieuwd naar onze werkwijze? We kunnen ons goed voorstellen dat je meer wilt weten. Daarom hebben we een brochure gemaakt. Daarin lees je uitgebreid wat je van ons kan verwachten.
DOWNLOAD BROCHURE

- Geheel gratis & vrijblijvend

Gratis brochure

Stijlvol voor u vormgegeven.

Op zoek naar een exclusieve tuin?

Geef ons een korte omschrijving van het project en laat je contactgegevens achter, wij nemen contact met je op.

Foot contact