sluiten

Het vormgeven en visualiseren van jouw droomtuin

Kom meer te weten

Genomineerd 2022

Luxe tuinontwerp - de creatieve vertaling van al je wensen

Alles begint bij jou. Wie ben jij, hoe leef je, met wie en welke persoonlijke wensen heb je? Tijdens een uitgebreide kennismaking gaan we graag de diepte in. Door middel van een sessie ‘Meaningful Design’ gaan wij op zoek naar de essentie van de opdracht. Zodat wij niet alleen een waanzinnig tuin design maken, maar écht van waarde kunnen zijn en betekenis kunnen geven aan jouw persoonlijke droomtuin. Onze missie is bijdragen aan jouw persoonlijke levensgenot. Jouw dagelijks leven nog mooier maken met een creatief tuinontwerp dat jouw verwachtingen zal overtreffen! Is ons voorstel akkoord? Dan gaan we jouw woning en kavel digitaal inmeten en de omgeving inventariseren.

KRACHTIG TUIN DESIGN, BOMVOL SFEER EN BELEVING

De sfeer die we voor ogen hebben en onze visie op jouw tuin presenteren we graag aan jou. Zijn we het eens? Dan gaan we aan de slag met de eerste creatieve vertaling van jouw droomtuin. Het conceptontwerp, een 2D plattegrond voorzien van enkele 3D schetsbeelden, is bedoeld om je mee te nemen in ons gedachtegoed. Ben je enthousiast en kun je ons volgen? Geweldig, maar wees kritisch. We rusten niet voordat we het maximale resultaat voor jou hebben behaald. Daarom verwerken we eventuele aanpassingen in het voorlopige tuinontwerp, dat volledig in 2D en 3D wordt gepresenteerd. Hiermee kun je bijna letterlijk door je toekomstige tuin wandelen.

Creatieve vrijheid is voor ons van groot belang. We begrijpen natuurlijk dat je budget mogelijk een rol speelt. We zullen van tevoren afspreken op welke manier we dit samen aanpakken. Maar als we de ruimte krijgen voor creatieve vrijheid, presenteren we na goedkeuring van het voorlopige tuinontwerp graag een kostenraming. Dit zal gebaseerd zijn op marktconforme prijzen. We bespreken dit samen met jou en de uitkomst hiervan zal de koers bepalen voor de volgende stappen in het tuinontwerpproces.

Een tuin zonder beplanting is geen tuin. Bomen met karakter geven status en uitstraling aan je tuin. Grassen gecombineerd met bloemen zorgen voor beleving en zachtheid. Groenblijvende hagen en wolken geven het hele jaar door structuur aan je tuin. Het beplantingsplan is een onmisbaar onderdeel van onze ontwerpfase.

Sprookjesachtige sferen, accenten op lijnenspel en doordachte verlichting. We brengen dit tot leven in ons verlichtingsplan. In de avond transformeren we je tuin tot een indrukwekkend schouwspel, een sprookje waarin de tuin echt naar een hoger niveau wordt getild.

Het definitieve tuinontwerp wordt gepresenteerd in een prachtige animatie. Je waant je al in je persoonlijke, betekenisvolle tuin. Dit ontwerp zal de gekozen materialen, verlichting, beplanting en meubels bevatten. Je tuin is nu werkelijk binnen handbereik.

Wij ontzorgen je tijdens het totale ontwerpproces

Wij ontwerpen exclusieve buitenruimtes. In de breedste zin. Dat betekent dat jij ook jouw poolhouse en het bijbehorende interieur, jouw buitenverblijf inclusief passend meubilair en alle technische voorzieningen laat ontwerpen. Daarnaast ontwerpen wij dakterrassen en voorzien we in de benodigde constructieberekeningen. Wil jij jouw kantoor de uitstraling geven die past bij jouw onderneming? Wij stemmen af op jouw business en maken een passend design voor jouw kantoortuin. Heb jij een landgoed en wil jij een inrichtingsplan waarin luxe en natuur samenkomen? Wij geven het tuinontwerp vorm!

Leef jij jouw droom in het buitenland? En wil jij samenwerken met ons om jouw tuin te laten ontwerpen? Wij werken ook internationaal. Wij dromen graag met jou mee en dragen ook in het buitenland ons steentje bij aan een nog mooier leven.

Fase 2: Een uitgekiend voortraject, geen ruimte voor fouten

De overbrugging van ontwerp naar realisatie. In het voortraject detailleren we het plan en schrijven we een prestatiebestek. Het fundament voor de realisatie van jou droomtuin.
Ben je benieuwd naar onze werkwijze? We kunnen ons goed voorstellen dat je meer wilt weten. Daarom hebben we een brochure gemaakt. Daarin lees je uitgebreid wat je van ons kan verwachten.
DOWNLOAD BROCHURE

- Geheel gratis & vrijblijvend

Gratis brochure

Stijlvol voor u vormgegeven.

Op zoek naar een exclusieve tuin?

Geef ons een korte omschrijving van het project en laat je contactgegevens achter, wij nemen contact met je op.

Foot contact