sluiten

Het vormgeven en visualiseren van uw droomtuin

Kom meer te weten

Genomineerd 2022

Een exclusief design - de creatieve vertaling van al uw wensen

Alles begint bij u. Wie bent u, hoe leeft u, met wie en welke persoonlijke wensen heeft u? Tijdens een uitgebreide kennismaking gaan we graag de diepte in. Door middel van een sessie ‘Meaningful Design’ gaan wij op zoek naar de essentie van de opdracht. Zodat wij niet alleen een waanzinnig design maken, maar ├ęcht van waarde kunnen zijn en betekenis geven aan uw persoonlijke droomtuin. Onze missie is bijdragen aan uw persoonlijke levensgenot. Uw dagelijks leven nog mooier maken met een creatief design dat uw verwachting zal overtreffen! Is ons voorstel akkoord? Dan gaan we uw woning en kavel digitaal inmeten en de omgeving inventariseren.

KRACHTIG DESIGN, BOMVOL SFEER EN BELEVING

De sfeer die wij voor ogen hebben en de visie op uw tuin presenteren wij graag aan u. Zijn we het eens? Dan gaan we aan de slag met de eerste creatieve vertaling van uw droomtuin. Het concept ontwerp, een 2D plattegrond voorzien van enkele 3D schetsbeelden, bedoeld om u mee te nemen in ons gedachtegoed. Bent u enthousiast en kunt u ons volgen? Top, maar wees kritisch. Wij rusten niet voordat we het maximale resultaat voor u behaald hebben. Daarom verwerken we eventuele aanpassingen in het voorlopig ontwerp, deze wordt geheel in 2D en 3D gepresenteerd. En daarmee loopt u haast al letterlijk door uw toekomstige tuin.

Creatieve vrijheid is voor ons een groot goed. Uiteraard snappen wij dat uw budget mogelijk een rol speelt. We spreken vooraf af op welke wijze we samen de wedstrijd in stappen. Maar, wanneer wij creative vrijheid krijgen, voorzien wij bij goedkeuring van het voorlopig ontwerp graag een kostenraming. Gebaseerd op marktconforme prijzen. We bespreken dit samen met u en de uitkomst hiervan bepaald de koers waarop wij verder gaan in het design proces.

Een tuin zonder beplanting is geen tuin. Bomen vol karakter geven status en allure aan uw tuin. Grassen gecombineerd met bloemen zorgen voor beleving en zachtheid. Groenblijvende hagen en wolken geven uw tuin het hele jaar structuur. Het beplantingsplan is een onmisbaar onderdeel in onze ontwerpfase.

Sprookjesachtige sferen, accenten op lijnenspel en praktische belichting. We geven het vorm in ons verlichtingsplan. In de avond toveren wij uw tuin om tot een indrukwekkend schouwspel, een sprookje waarin de tuin met recht tot een hoger niveau wordt getild.

Het definitieve ontwerp gepresenteerd in een prachtige animatie. U waant zich al in uw persoonlijke, betekenisvolle tuin. Voorzien van de gekozen materialen, verlichting, beplanting en meubels. Uw tuin is nu ├ęcht binnen handbereik.

Wij ontzorgen u het totale ontwerpproces

Wij ontwerpen exclusieve buitenruimtes. In de breedste zin. Dat betekent dat wij ook uw poolhouse en het bijbehorende interieur, uw buitenverblijf inclusief passend meubilair en alle technische voorzieningen ontwerpen. Wij ontwerpen dakterrassen en voorzien in de benodigde constructieberekeningen. Wilt u uw kantoor de uitstraling geven die past bij uw business? Wij tunen in op uw business en maken een passend design voor uw kantoortuin. Heeft u een landgoed en wilt u een inrichtingsplan waarin luxe en natuur samenkomen? Wij geven het vorm!

Leeft u uw droom in het buitenland? Wij werken ook internationaa. Wij dromen graag met u mee en dragen ook in het buitenland ons steentje bij aan een nog mooier leven.

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? We kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten. Daarom hebben we een brochure gemaakt. Daarin leest u uitgebreid wat u van ons kan verwachten.
DOWNLOAD BROCHURE

- Geheel gratis & vrijblijvend

Gratis brochure

Stijlvol voor u vormgegeven.

Op zoek naar een exclusieve tuin?

Geef ons een korte omschrijving van het project en laat uw contactgegevens achter, wij nemen contact met u op.

Foot contact