sluiten

Uw betekenisvolle tuin begint hier

Kom meer te weten

Genomineerd 2022

When Luxury Becomes Meaningful

Dat is de ultieme bestemming van TIM Exclusive Gardens, maar ook de persoonlijke drijfveer van Tim Rengelink: grondlegger en eigenaar van TIM. Als hij en zijn team een tuin ontwerpen waarin u luxe ook op een andere, minder tastbare manier voelt en ervaart, dan is zijn missie geslaagd.

Onze missie

Luxe. Iedereen heeft er wel een beeld bij. We zien objecten. Voertuigen, villa’s, sieraden, kleding. We zien middelen die ons leven aangenamer, makkelijker en meer bevoorrecht maken. We zien een levensstijl.

Maar luxe krijgt een diepere betekenis als we niet alleen zien, maar vooral ook voelen. Als het gevoel van ‘thuiskomen’ buiten net zo sterk voelt als binnen. Als we de alledaagse stress loslaten en direct ontspanning voelen. Als we de voldoening voelen van een ├ęcht gesprek met mensen die ons dierbaar zijn.

Pas dan..krijgt luxe betekenis. En vanuit dat idee ontwerpen wij uw exclusieve tuin.

Benieuwd hoe wij dat doen?

Meaningful is personal

Want natuurlijk gaat het om u persoonlijk. Waaraan hecht u de meeste waarde? Hoe ziet u het betekenisvolle leven in uw droomtuin voor zich? Laat het alvast in steekwoorden weten via onderstaand formulier. Dan nemen wij contact met u op.

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? We kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten. Daarom hebben we een brochure gemaakt. Daarin leest u uitgebreid wat u van ons kan verwachten.
DOWNLOAD BROCHURE

- Geheel gratis & vrijblijvend

Gratis brochure

Stijlvol voor u vormgegeven.

Op zoek naar een exclusieve tuin?

Geef ons een korte omschrijving van het project en laat uw contactgegevens achter, wij nemen contact met u op.

Foot contact