sluiten

PROJECT SPECIFICATIES

  • Compacte tuin van 50 vierkante meter
  • Kleurenpallet passend bij de architectuur
  • Buitenkeuken, lounge, jacuzzi, maatwerk vuurelement van neolith

Color Your Life Garden

Deze compacte tuin, met een oppervlakte van nog geen 50 vierkante meter, is met recht groots in het klein zijn. Ondanks zijn bescheiden omvang is deze tuin een prachtig voorbeeld waar luxe leven en harmonieus ontwerp hand in hand gaan. 

Het ontwerp van deze tuin is gebaseerd op de overtuiging dat grootte er niet toe doet als het gaat om het creëren van een buitenparadijs dat persoonlijke levensstijl en architectuur aanvult. We hebben bij dit project gekeken naar hoe wij deze tuin zo praktisch mogelijk konden indelen. Door levendige kleuren, uitnodigende warmte en functionele elementen naadloos te integreren, tilt deze tuin het stedelijk leven naar nieuwe hoogtes. 

Vraag een persoonlijk en vrijblijvend gesprek aan

Groen is overal aanwezig. De doordachte rangschikking van planten en struiken zorgt voor een heerlijke oase.

Het gevoel van eenheid tussen huis en tuin

Het tuinontwerp haalt inspiratie uit de architecturale kenmerken van de woning, waardoor een naadloze overgang van binnen naar buiten ontstaat. Deze continuïteit zorgt voor een harmonieuze doorstroming die de leefruimte vergroot en tegelijkertijd een gevoel van eenheid tussen huis en tuin creëert. 

Rijke, warme tinten roepen een gevoel van gezelligheid en comfort op en verbinden het tuinontwerp met de architectuur van de woning. Het kleurenpallet een visuele brug tussen de binnen- en buitenruimtes, waardoor de grenzen vervagen. 

Ondanks dat deze tuin zich in de stad bevindt, kun je je toch heerlijk terugtrekken. Zorgvuldig gekozen zitplekken, groen en zachte verlichting zijn in harmonie om je het gevoel van privacy te geven.  

Wat mag er niet ontbreken in uw droomtuin?

Van alle gemakken voorzien: van jacuzzi tot buitenkeuken

Een eyecatcher van de tuin is het uitgebreide buitengedeelte om te koken. Het aangrenzende terras, met een sfeervolle ambiance en grote eettafel, creëert de perfecte setting voor onvergetelijke diners. 

Het hoogtepunt van dit project is zonder twijfel de afgezonderde jacuzzi-oase. Verscholen in de tuin biedt deze luxe toevoeging een privé toevluchtsoord om te ontspannen en op te laden. Omringd door  groen, nodigt het uit om te ontsnappen aan de stadsdrukte en rust te vinden in een persoonlijk spa-achtig toevluchtsoord. 

Hoe ziet uw droomtuin eruit?

Het groen verzacht de moderne elementen en zorgt voor een rustgevend contrast. 

Geïnteresseerd?
Gratis brochure

Stijlvol voor u vormgegeven.

Op zoek naar een exclusieve tuin?

Geef ons een korte omschrijving van het project en laat je contactgegevens achter, wij nemen contact met je op.

Foot contact