sluiten
Vorige pagina

Modern Monumental Design

PROJECT SPECIFICATIES

  • Moderne familietuin
  • Exclusieve stadstuin in hartje Groningen
  • Zwembad, buitenkeuken, jacuzzi, poolhouse

Modern Monumental Design

Deze exclusieve stadstuin bevindt zich in het bruisende centrum van Groningen. De tuin is ontworpen met oog voor stijl en combineert eigentijdse tuinarchitectuur met de charmante kenmerken van het historische gebouw. Deze veelzijdige luxe tuin biedt verschillende functionaliteiten en is een bron van plezier voor iedereen, met het zwembad als het ultieme middelpunt van de tuin.

Deze luxueuze stadsbinnentuin verheft het karakter van de woning naar een compleet nieuwe dimensie. Op elegante wijze vormgegeven met een waardering voor de historische kenmerken, en tegelijkertijd met aandacht voor eigentijdse tuinarchitectuur en de individuele klantvoorkeuren.

Vraag een persoonlijk en vrijblijvend gesprek aan

Het tuinontwerp gaat hand in hand met het design van de woning.

Genieten voor jong en oud

Ontdek de pracht van deze exclusieve stadstuin, ontworpen met het oog op genot voor de hele familie. Deze tuin biedt een perfecte balans tussen luxe en functionaliteit, met onweerstaanbare voorzieningen zoals een verfrissend zwembad, een sfeervolle buitenkeuken en een ontspannende jacuzzi.

Hier kunnen zowel jong als oud zich onderdompelen in een wereld van comfort en plezier. Of je nu wilt ontspannen in de warme bellen van de jacuzzi, een culinair meesterwerk wilt bereiden in de buitenkeuken, of wilt genieten van verfrissende duik in het zwembad, deze exclusieve stadstuin biedt alles wat je nodig hebt voor onvergetelijke momenten met de hele familie. Kom tot rust in deze weelderige groene oase en creëer kostbare herinneringen die een leven lang meegaan.

Een exclusief tuindesign? Uw droomtuin is dichterbij dan u denkt.

Iedere plek in deze exclusieve tuin wordt optimaal benut.

Geïnteresseerd?
Gratis brochure

Stijlvol voor u vormgegeven.

Op zoek naar een exclusieve tuin?

Geef ons een korte omschrijving van het project en laat je contactgegevens achter, wij nemen contact met je op.

Foot contact