sluiten

Genomineerd 2022

Wij kennen je behoeftes en verwachtingen. Met deze kennis begeleiden wij je tijdens de realisatie van jouw droomtuin

Iedereen staat in de startblokken. Het genieten van je tuin is nu echt binnen handbereik. Het realisatie proces is een intens traject en om succes te behalen dient iedereen nauw samen te werken! Vanzelfsprekend zou je zeggen, toch zijn er tal van uitdagingen, denk hierbij aan leverantie van materialen en producten, onvoorziene zaken die de planning beïnvloeden en kleine keuzes die in de praktijk nog gemaakt moeten worden. Je wilt genieten en niet belast worden met deze zaken. Inmiddels kunnen we stellen dat we elkaar goed kennen, we weten wat we aan elkaar hebben en wij kennen uw behoeftes en verwachtingen. Met deze kennis in pacht en onze ruime ervaring in het realisatie proces ontzorgen wij je! Wij regelen het en zorgen dat je enkel geniet van de realisatie van jouw betekenisvolle tuin!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij willen van betekenis zijn voor jou. Hoe ver wij mogen gaan heb jij zelf in de hand. Hierin heb je de keuze uit projectbegeleiding of wanneer je écht volledig ontzorgt wilt worden onze Turn Key Solution! Lees hier alles over deze exclusieve dienst TURN KEY

Met onze projectbegeleiding kunnen wij je ondersteunen tijdens de realisatie van jouw droomtuin. Het grote verschil ten opzichte van onze Turn Key Solution is dat je zelf een actieve rol wenst tijdens de realisatie, we zijn dus ondersteunend en adviseren je vanuit onze expertise.

Door onze ruime ervaring in het realisatie proces hebben wij een vooruitziende blik, wij anticiperen op mogelijke problemen en zorgen ervoor dat deze getackeld worden. Zo ervaar jij geen stress tijdens de uitvoering en word je niet onnodig belast met de uitdagingen tijdens de realisatie.

TURN KEY - WHEN ONLY THE BEST IS GOOD ENOUGH

DE REALISATIE VAN UW DROOMTUIN MOET EEN FEESTJE ZIJN

Het klinkt zo mooi, een feestje! We voelen deze uitdagingen ook. Het schuurt, want jij wilt het liefst zo snel mogelijk naar het eindresultaat en genieten in je nieuwe tuin. De realisatie brengt nu eenmaal ook onrust met zich mee. Geluidsoverlast, je ramen zijn vies van het stof, bouwmensen rondom je woning. Deze periode is wellicht niet altijd comfortabel voor jou. Tijdens de realisatie plannen we structureel een moment samen in, zodat we jouw ervaring kunnen aanhoren. Wellicht zijn er kleinigheden waar je iets van vindt, maar die je niet direct de moeite vindt om te delen? Wij vinden dat wel! Jouw ervaring doet ertoe! We horen het graag aan en zorgen ervoor dat je gevoel helemaal goed is.

Ben je benieuwd naar onze werkwijze? We kunnen ons goed voorstellen dat je meer wilt weten. Daarom hebben we een brochure gemaakt. Daarin lees je uitgebreid wat je van ons kan verwachten.
DOWNLOAD BROCHURE

- Geheel gratis & vrijblijvend

Vrijblijvend kennismaken

Match or no match? Let's find out!

Op zoek naar een exclusieve tuin?

Geef ons een korte omschrijving van het project en laat je contactgegevens achter, wij nemen contact met je op.

Foot contact