sluiten

Genomineerd 2022

Wij kennen uw behoeftes en verwachtingen. Met deze kennis begeleiden wij u tijdens de realisatie van uw droomtuin

Iedereen staat in de startblokken. Het genieten van uw tuin is nu echt binnen handbereik. Het realisatie proces is een intens traject en om succes te behalen dient iedereen nauw samen te werken! Vanzelfsprekend zou je zeggen, toch zijn er tal van uitdagingen, denk hierbij aan leverantie van materialen en producten, onvoorziene zaken die de planning beïnvloeden en kleine keuzes die in de praktijk nog gemaakt moeten worden. U wilt genieten en niet belast worden met deze zaken. Inmiddels kunnen we stellen dat we elkaar goed kennen, we weten wat we aan elkaar hebben en wij kennen uw behoeftes en verwachtingen. Met deze kennis in pacht en onze ruime ervaring in het realisatie proces ontzorgen wij u! Wij regelen het en zorgen dat u enkel geniet van de realisatie van uw betekenisvolle tuin!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij willen van betekenis zijn voor u. Hoe ver wij mogen gaan heeft u zelf in de hand. Hierin heeft u de keuze uit projectbegeleiding of wanneer u écht volledig ontzorgt wilt worden onze Turn Key Solution! Lees hier alles over deze exclusieve dienst TURN KEY

Met onze projectbegeleiding kunnen wij u ondersteunen tijdens de realisatie van uw droomtuin, waarin een van de belangrijkste zaken is de controle op kwaliteit en natuurlijk grip op de planning en het budget. Wij plannen en organiseren bouwvergaderingen en maken de notulen op. Het grote verschil t.o.v. onze Turn Key Solution is dat u zelf een actieve rol wenst tijdens de realisatie, we zijn dus ondersteunend en adviseren u vanuit onze expertise.

Door onze ruime ervaring in het realisatie proces hebben wij een vooruitziende blik, wij anticiperen op mogelijke problemen en zorgen ervoor dat deze getackeld worden. Zo ervaart u geen stress tijdens de uitvoering en wordt u niet onnodig belast met de uitdagingen tijdens de realisatie.

TURN KEY - WHEN ONLY THE BEST IS GOOD ENOUGH

DE REALISATIE VAN UW DROOMTUIN MOET EEN FEESTJE ZIJN

Het klinkt zo mooi, een feestje! Wij voelen deze uitdagingen ook. Het schuurt, want u wilt het liefst zo snel mogelijk naar het eindresultaat en genieten in uw nieuwe tuin. De realisatie brengt nou eenmaal ook onrust met zich mee. Geluidsoverlast, uw ramen zijn vies van het stof, bouwmensen rondom uw woning. Deze periode is wellicht niet altijd comfortabel voor u. Tijdens de realisatie plannen wij structureel een moment met samen, zodat we uw ervaring kunnen aanhoren. Wellicht zijn er kleinigheden waar u iets van vindt, maar die u niet direct de moeite vindt om te delen? Wij vinden dat wel! Uw ervaring doet er toe! Wij horen het graag aan en zorgen ervoor dat uw gevoel helemaal goed is.

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? We kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten. Daarom hebben we een brochure gemaakt. Daarin leest u uitgebreid wat u van ons kan verwachten.
DOWNLOAD BROCHURE

- Geheel gratis & vrijblijvend

Gratis brochure

Stijlvol voor u vormgegeven.

Op zoek naar een exclusieve tuin?

Geef ons een korte omschrijving van het project en laat uw contactgegevens achter, wij nemen contact met u op.

Foot contact