sluiten

REALISATIE

Genomineerd 2022

Wij kennen je behoeftes en verwachtingen. Met deze kennis begeleiden wij je tijdens de realisatie van jouw droomtuin

Iedereen staat in de startblokken. Het genieten van je tuin is nu echt binnen handbereik. Het realisatie proces is een intens traject en om succes te behalen dient iedereen nauw samen te werken! Vanzelfsprekend zou je zeggen, toch zijn er tal van uitdagingen, denk hierbij aan leverantie van materialen en producten, onvoorziene zaken die de planning beïnvloeden en kleine keuzes die in de praktijk nog gemaakt moeten worden. Je wilt genieten en niet belast worden met deze zaken. Inmiddels kunnen we stellen dat we elkaar goed kennen, we weten wat we aan elkaar hebben en wij kennen uw behoeftes en verwachtingen. Met deze kennis in pacht en onze ruime ervaring in het realisatie proces ontzorgen wij je! Wij regelen het en zorgen dat je enkel geniet van de realisatie van jouw betekenisvolle tuin!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij willen van betekenis zijn voor jou. Dit doen we door leiding te nemen over het realisatieproces. Wanneer je écht volledig ontzorgt wilt worden is onze Turn Key Solution de oplossing voor jou! Lees hier alles over deze exclusieve dienst TURN KEY

Mocht je alleen het design bij ons af nemen en zelf de realisatie organiseren kunnen we enkele partners van harte aanbevelen. Uiteraard vraagt dit proces wel expertise en ervaring, we zijn dus wel zo vrij om je te adviseren m.b.t. risico’s en uitdagingen in het realisatieproces van een exclusieve ruimte. Zodat jij weloverwogen een keuze kan maken welke route het best bij je past.

Door onze ruime ervaring in het realisatie proces hebben wij een vooruitziende blik, wij anticiperen op mogelijke problemen en zorgen ervoor dat deze getackeld worden. Zo ervaar jij geen stress tijdens de uitvoering en word je niet onnodig belast met de uitdagingen tijdens de realisatie.

TURN KEY - WHEN ONLY THE BEST IS GOOD ENOUGH

DE REALISATIE VAN JOUW DROOMTUIN MOET EEN FEESTJE ZIJN

Het klinkt zo mooi, een feestje! We voelen deze uitdagingen ook. Het schuurt, want jij wilt het liefst zo snel mogelijk naar het eindresultaat en genieten in je nieuwe tuin. De realisatie brengt nu eenmaal ook onrust met zich mee. Geluidsoverlast, je ramen zijn vies van het stof, bouwmensen rondom je woning. Deze periode is wellicht niet altijd comfortabel voor jou. Tijdens de realisatie plannen we structureel een moment samen in, zodat we jouw ervaring kunnen aanhoren. Wellicht zijn er kleinigheden waar je iets van vindt, maar die je niet direct de moeite vindt om te delen? Wij vinden dat wel! Jouw ervaring doet ertoe! We horen het graag aan en zorgen ervoor dat je gevoel helemaal goed is.

Blijvend genieten doen we met beheer & behoud

Het realisatieproces zit erop. Het genieten kan beginnen. Natuurlijk vraagt de ontwikkeling van jouw tuin om aandacht. Wij stellen graag een beheer en behoud plan op, zodat we de ontwikkeling kunnen monitoren en waar nodig kunnen bijsturen. Denk hierbij aan de water en voedingsbehoefte van beplanting en gazon.
Ben je benieuwd naar onze werkwijze? We kunnen ons goed voorstellen dat je meer wilt weten. Daarom hebben we een brochure gemaakt. Daarin lees je uitgebreid wat je van ons kan verwachten.
DOWNLOAD BROCHURE

- Geheel gratis & vrijblijvend

Gratis brochure

Stijlvol voor u vormgegeven.

Op zoek naar een exclusieve tuin?

Geef ons een korte omschrijving van het project en laat je contactgegevens achter, wij nemen contact met je op.

Foot contact