sluiten
008_DSC9971
REALISATIE

Droomtuin laten ontwerpen? Dan is het nu tijd voor de realisatie

Vakmensen, specialisten met passie, zijn onmisbaar voor het verwezenlijken van jouw exclusieve droomtuin. Zij staan garant voor een correcte en kundige uitvoering van TIM’s ontwerp, precies zoals het bedoeld is. Met oog voor detail en kwaliteit van het hoogste niveau. Jouw droomtuin laten ontwerpen is immers stap één.

De tweede stap, de realisatie, is waar het ontwerp uiteindelijk voor is gemaakt. Dankzij jarenlange ervaring in de praktijk weten we bij TIM exact wat nodig is voor een goede projectbegeleiding. Wij verbinden de juiste partijen en laten hen optimaal samenwerken. Altijd onder supervisie van TIM, om de verwachtingen van jouw droomtuin niet alleen te evenaren, maar ook te overtreffen.

Optie 1

Volledige ontzorging. Alleen maar genieten!

Hier worden wij bij TIM gelukkig van: jou volledig ontzorgen door je het gehele proces uit handen te nemen. Doordat we werken met vaste partners kunnen we de kwaliteit garanderen. Bedrijven die met dezelfde normen en waarden werken, daar kunnen wij op bouwen. Uiteraard stellen we onze partners graag aan je voor.

Zij zijn afkomstig uit diverse branches; van hoveniers tot wellness-specialisten. Onder supervisie van TIM wordt het gehele project uitgevoerd, waarbij zowel de planning als de budgetten worden bewaakt. Wij hechten waarde aan plezier tijdens de bouw en betrekken je daarom graag bij het proces. Je zult ervaren dat je investering tot leven komt en dat je hier echt van kunt gaan genieten.

Meer informatie Neem contact op voor meer informatie

“Door te werken met vaste partners kan de kwaliteit gewaarborgd worden. Jouw tuin wordt nu echt jouw droomtuin!”

Optie 2

Projectbegeleiding

Heb je al een hovenier maar wil je wel graag dat wij het project begeleiden? Geen probleem! Door middel van projectbegeleiding bewaken wij samen met de hovenier de esthetische waarde van het ontwerp. Allereerst nemen we in een kennismaking met de hovenier het ontwerp door.

Tijdens dit gesprek worden alle werkzaamheden en de benodigde details besproken. Aan de hand van een bestekomschrijving kan de hovenier een offerte uitbrengen. De intensiteit van onze begeleiding is afhankelijk van jouw wensen.

Meer informatie Neem contact op voor meer informatie

“Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en houden ervan dat het geregeld is. Afspraak is afspraak.”

Optie 3

Onafhankelijk advies

Goedkoop is duurkoop, maar duurkoop is niet per definitie een goede koop. Wij hebben één belang en dat is dat jouw droomtuin gerealiseerd wordt zoals wij het samen bedoeld hebben. En, misschien nog wel belangrijker, dat de kwaliteit van het hoogste niveau is. Het beoordelen van offertes kun je dan ook aan ons toevertrouwen.

Dankzij onze ervaring in de uitvoering doorzien wij offertes en stellen wij kritische vragen waar nodig. Alles met als doel onduidelijkheden weg te halen en een eerlijk beeld te geven van de verschillende partijen.

Meer informatie Neem contact op voor meer informatie
Optie 4

Meubels en accessoires

Tuinmeubels, buitenkeukens, bloempotten, outdoor audio: meubels en accessoires maken jouw exclusieve droomtuin compleet. Het inpassen van gepaste meubels en accessoires die aansluiting vinden in het ontwerp en uw interieur is daarvoor essentieel.

De leveranciers waarmee wij samenwerken vergroten met hun producten de kwaliteit van het buitenleven. Zo maken we het helemaal af.

Meer informatie Neem contact op voor meer informatie
Gratis brochure

Stijlvol voor u vormgegeven.

Op zoek naar een exclusieve tuin?

Geef ons een korte omschrijving van het project en laat je contactgegevens achter, wij nemen contact met je op.

Foot contact