sluiten
MAAK KENNIS MET TEAM TIM

PASSIEVOL EN AMBITIEUS

Combineer passie met vakkennis en voeg daar oprechte aandacht en interesse voor onze opdrachtgevers aan toe. Een krachtige combinatie die past bij de ervaring die wij onze opdrachtgevers willen geven. Ervaar ons respect en het diepe begrip dat wij werken aan jouw droom!

Owner & Concept Creator

Tim Rengelink

Beplantingsspecialist & Projectbegeleider

Freddy van der Meij

Freddy maakt voor jou het beplantingsplan waarvan je niet had durven dromen! Verrassend, sfeervol, afgestemd op jouw wensen en vanzelfsprekend het tuinontwerp. Zijn expertise en oog voor detail maken hem een onmisbare schakel in het realiseren van onze tuinprojecten.

Tuinontwerper

Mohammad Karroum

Met ongeƫvenaarde creativiteit geeft Mohammad vorm aan dromen en verandert hij concepten in visuele meesterwerken. Zijn deskundigheid in 3D-ontwerp brengt onze tuinontwerpen tot leven nog voordat de eerste schep de grond raakt.

Content Marketeer

Madelon te Lintum

Madelon zorgt ervoor dat jij online volop inspiratie opdoet. Op creatieve wijze combineert ze tekst, beeld en video om onze projecten te tonen op onze website en social media kanalen. Met een frisse blik en een flinke dosis creativiteit zorgt ze voor onze online zichtbaarheid.

Vacature

Join the team!

Als 3D tuinontwerper ben jij de drijvende kracht achter onze exclusieve concepten. Met jouw creativiteit en technische vaardigheden transformeer je ideeƫn tot levensechte visualisaties die de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen. Solliciteer hier.

Vrijblijvend kennismaken

Match or no match? Let's find out!

Op zoek naar een exclusieve tuin?

Geef ons een korte omschrijving van het project en laat je contactgegevens achter, wij nemen contact met je op.

Foot contact