sluiten
MAAK KENNIS MET TEAM TIM

PASSIEVOL EN AMBITIEUS

Combineer passie met vakkennis en voeg daar oprechte aandacht en interesse voor onze opdrachtgevers aan toe. Een krachtige combinatie die past bij de ervaring die wij onze opdrachtgevers willen geven. Ervaar ons respect en het diepe begrip dat wij werken aan jouw droom!

Owner & Concept Creator

Tim Rengelink

Beplantingsspecialist & Projectbegeleider

Freddy van der Meij

Freddy maakt voor jou het beplantingsplan waarvan je niet had durven dromen! Verrassend, sfeervol, afgestemd op jouw wensen en vanzelfsprekend het tuinontwerp. Zijn expertise en oog voor detail maken hem een onmisbare schakel in het realiseren van onze tuinprojecten.

Tuin- en landschapsontwerper

Maud van den Berg

Maud bedenkt creatieve oplossingen waar mensen zelf nog niet eerder aan gedacht hadden. Buitenruimtes die uitnodigen om buiten zijn. Ze ontwerpt vanuit landschappelijk oogpunt, met aandacht voor de omgeving zodat er een natuurlijke overgang van huis naar tuin ontstaat.

Personal assistant

Babette Schenk

Babette is jouw personal assistant! Ze is een professional die zich volledig inleeft in jouw wensen en behoeften. Met haar scherpe blik weet ze de vraag achter de vraag te achterhalen, waardoor ze je steeds weer verrast met vernieuwende ideeën en eindeloze mogelijkheden.

Upcoming tuin- en landschapsontwerper

Michelle Smits

Upcoming talent Michelle is een tuinontwerpster die je in de gaten wil houden. Haar doordachte ontwerpen, oog voor detail en innovatieve kracht zorgen voor adembenemende buitenruimtes.

Content Marketeer

Madelon te Lintum

Madelon zorgt ervoor dat jij online volop inspiratie opdoet. Op creatieve wijze combineert ze tekst, beeld en video om onze projecten te tonen op onze website en social media kanalen. Met een frisse blik en een flinke dosis creativiteit zorgt ze voor onze online zichtbaarheid.

Vacature

Join the team!

Als 3D tuinontwerper ben jij de drijvende kracht achter onze exclusieve concepten. Met jouw creativiteit en technische vaardigheden transformeer je ideeën tot levensechte visualisaties die de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen. Solliciteer hier.

Gratis brochure

Stijlvol voor u vormgegeven.

Op zoek naar een exclusieve tuin?

Geef ons een korte omschrijving van het project en laat je contactgegevens achter, wij nemen contact met je op.

Foot contact