sluiten
021_DSB9523
TIM & Tim

Over TIM & Tim

In al zijn passie en gedrevenheid richt Tim Rengelink in 2020 TIM Exclusive Gardens op. Missie: met exclusieve tuinontwerpen bijdragen aan het persoonlijke levensgenot van zijn klanten. Ontwerpen die de klant weerspiegelen. Die hem of haar verrassen, blij maken of misschien zelfs omver blazen. TIM is een totaalconcept waarbinnen specialisten met elkaar samenwerken voor een adembenemend en 100% kloppend resultaat.

TIM ontwerpt tuinen waarbij luxe, creativiteit en kwaliteit de ruimte krijgen en in harmonie samenkomen.

Waarin creatief design gecombineerd wordt met kennis en ervaring uit de praktijk.

2005

15 jaar ervaring om precies te zijn, want het is 2005 wanneer Tim begint met tuinaanleg en -onderhoud

2010

In 2010 richt hij zijn eigen hoveniersbedrijf op waarin hij zich bezighoudt met ontwerp, aanleg en onderhoud.

Ervaring

10 jaar lang doet Tim een schat aan kennis en ervaring op en ontstaan er tal van waardevolle samenwerkingen.

2020

Tot het in 2020 tijd is voor de volgende stap.

Volledige focus op het leveren van exclusieve tuinontwerpen.

Gedreven vanuit de passie om zijn klanten het állermooiste, beste en meest persoonlijke te kunnen bieden. Deze visie, gecombineerd met zijn opgedane kennis en ervaring, resulteert nu in TIM. Een totaalconcept waarbinnen specialisten met elkaar samenwerken voor een adembenemend en 100% kloppend resultaat.

Natuurlijk zijn daarbij de lijntjes kort, is het contact persoonlijk en prettig en zijn de zaken goed geregeld. Daar zorgt Tim graag voor. Afspraak is afspraak. En als de tuin eenmaal gereed is, wordt de samenwerking vaak beklonken in diezelfde exclusieve tuin. Om zo samen het glas te heffen op het behaalde succes. Om het leven te vieren.

Laten we kennis maken

Over Tim

Passievol, ambitieus en toegewijd om zijn mooiste leven te leven. Dat is Tim Rengelink, oprichter en eigenaar van TIM Exclusive Gardens. Met een enorme gedrevenheid en groot enthousiasme om zich te ontwikkelen staat Tim nooit stil. Persoonlijke ontwikkeling is dan ook een belangrijk thema in zijn leven.

Niet alleen voor zijn klanten wil hij de mooiste ontwerpen maken en de beste service leveren, ook privé streeft hij naar continue groei. De lat ligt hoog, zowel op zakelijk vlak als in zijn eigen leven. Want waarom niet alles eruit halen wat erin zit? Die kans is toch te mooi om te laten liggen?

Tim leeft en werkt met de oprechte intentie om er iets moois van te maken

In zijn ontwerpen en ook daarbuiten. Kenmerkend daarbij is zijn openheid, eerlijkheid en toegankelijkheid, waardoor hij al snel in staat is om een goede band op te bouwen met zijn klant. Persoonlijk, écht contact is voor Tim onmisbaar. Als resultaatgerichte perfectionist gaat Tim tot het uiterste om zijn missie – met exclusieve tuinontwerpen bijdragen aan het persoonlijke levensgenot van zijn klant – te volbrengen.

Maar bovenal geniet Tim, samen met zijn vriendin en twee dochtertjes, van het leven. Met veel plezier wonen hij en zijn gezin in Silvolde (de Achterhoek) en streeft hij ernaar zijn mooiste leven te leven. Als exclusief tuinontwerper, als partner, als vader. Dat is Tim Rengelink in een notendop.

Hoe ziet jou mooiste leven eruit?
Gratis brochure

Stijlvol voor u vormgegeven.

Op zoek naar een exclusieve tuin?

Geef ons een korte omschrijving van het project en laat je contactgegevens achter, wij nemen contact met je op.

Foot contact