sluiten

FULL DESIGN

Genomineerd 2022

HET CONCEPT TOT IN DETAIL UITGEWERKT.

Je droomtuin is visueel, nu de uitwerking nog! In deze fase wordt alles tot in detail uitgewerkt, maar ook wordt het design aangevuld met een beplantingsplan, verlichtingsplan en alles wat nodig is om het design straks te realiseren.

EEN COMPLETE TEKENINGENSET. IEDER DETAIL IN BEELD.

Om het concept tot in perfectie te realiseren is het van belang dat ieder detail wordt uitgewerkt. Materialen worden toegekend en afwerkingen beschreven.

Maar ook het beplantingsplan wordt afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren, wat vindt je belangrijk in het beleven van de beplanting? Wil je de seizoenen ervaren? Hou je van bloei of juist ingetogen? Het beplantingsplan is als een schilderij dat tot leven komt. Maatwerk, afgestemd op jou, maar ook op jouw omgeving, want bijv. de stand van de zon, grondsoort en etc. zijn van invloed op wat wel en wat niet mogelijk is.

Een doordacht verlichtingsplan vervoerd je in de avond naar hogere sferen, maar voorziet ook in praktische zin. Een duidelijk en overzichtelijk plan waarin helder staat welke type verlichting er wordt toegepast en uiteraard ook het type armatuur die past in het totale design.

TURN KEY. WHEN ONLY THE BEST IS GOOD ENOUGH

Geen gedoe, wij regelen het! Jouw project wordt turnkey opgeleverd tegen een aantrekkelijke prijs, maar met high-end service en kwaliteit. Onze klanten bevestigen het met regelmaat. De waarde van onze communicatie, organisatie en service tijdens de realisatie is van onschatbare waarde en zorgt ervoor dat jij als opdrachtgever kan genieten van het proces. We take care of everything.

Fase 3: De realisatie, nu wordt het echt!

Hier hebben we het natuurlijk voor gedaan. Na het vormgeven van jou droomtuin, het detailleren en het voorzien in een goede prijs, is het nu tijd voor de realisatie.
Ben je benieuwd naar onze werkwijze? We kunnen ons goed voorstellen dat je meer wilt weten. Daarom hebben we een brochure gemaakt. Daarin lees je uitgebreid wat je van ons kan verwachten.
DOWNLOAD BROCHURE

- Geheel gratis & vrijblijvend

Gratis brochure

Stijlvol voor u vormgegeven.

Op zoek naar een exclusieve tuin?

Geef ons een korte omschrijving van het project en laat je contactgegevens achter, wij nemen contact met je op.

Foot contact