sluiten

De fase tussen ontwerp en realisatie

Kom meer te weten

Genomineerd 2022

We begeleiden je met plezier richting de realisatie van jouw droomtuin

Je droomtuin is visueel, nu de uitwerking nog! Ons befaamde voortraject; in deze fase wordt alles tot in detail uitgewerkt. Zodat het beoogde plan straks ook tot in detail klopt. Geen ruimte voor vrije aannames tijdens de realisatie, maar een uitgekiend plan zodat alles vooraf helder is.

Duidelijk & helder

Het voortraject is een van de belangrijkste fases in het proces. Hoe beter het plan is uitgewerkt, hoe minder ruimte er is voor fouten tijdens de realisatie. Wij kleden het volledige tuinontwerp uit en zorgen dat alles voortijdig is ingevuld en en met je is besproken. Tijdens deze fase bespreken we ook de realisatie, want ondanks dat het plan dermate is uitgewerkt, vraagt de realisatie veel tijd, aandacht en expertise. We vinden het belangrijk dat we van betekenis zijn voor je, hoever wij mogen gaan is dus aan jou. Wil je de realisatie zelf organiseren? Helemaal prima. Wij zorgen voor een duidelijke overdracht en adviseren graag onze partners aan je.

TURN KEY. WANNEER JE HET BESTE VAN HET BESTE WILT ERVAREN.

Geen gedoe, wij regelen het! Jou project, TURN-KEY opgeleverd tegen een aantrekkelijke prijs, maar met high-end service en kwaliteit. Onze klanten bevestigen het met regelmaat. De waarde van onze communicatie, organisatie en service tijdens de realisatie is van onschatbare waarde en zorgt ervoor dat jij als opdrachtgever kan genieten van het proces.

Fase 3: De realisatie, nu wordt het echt!

Hier hebben we het natuurlijk voor gedaan. Na het vormgeven van jou droomtuin, het detailleren en het voorzien in een goede prijs, is het nu tijd voor de realisatie.
Ben je benieuwd naar onze werkwijze? We kunnen ons goed voorstellen dat je meer wilt weten. Daarom hebben we een brochure gemaakt. Daarin lees je uitgebreid wat je van ons kan verwachten.
DOWNLOAD BROCHURE

- Geheel gratis & vrijblijvend

Gratis brochure

Stijlvol voor u vormgegeven.

Op zoek naar een exclusieve tuin?

Geef ons een korte omschrijving van het project en laat je contactgegevens achter, wij nemen contact met je op.

Foot contact