sluiten

De fase tussen ontwerp en realisatie

Kom meer te weten

Genomineerd 2022

We begeleiden u met plezier richting de realisatie van uw droomtuin

Uw droomtuin is visueel, nu de uitwerking nog! Ons befaamde voortraject; in deze fase wordt alles tot in detail uitgewerkt. Zodat het beoogde plan straks ook tot in detail klopt. Daarnaast zorgen wij dat u een eerlijke prijs betaalt voor de realisatie van uw droomtuin. Aan de hand van een prestatiebestek en een tekeningenset vragen wij specialisten om een aanbieding te doen. Wij controleren de volledigheid en doen u een passend voorstel.

Duidelijk & helder

Het voortraject is een van de belangrijkste fases in het proces. Hoe beter het plan is uitgewerkt, hoe minder ruimte er is voor fouten. Wij kleden het volledige ontwerp uit en zorgen dat alles voortijdig is ingevuld en besproken. Wanneer alles helder en duidelijk is, stellen we professionals aan u voor die wij graag in een bouwteam zouden zien. Onze partners zitten landelijk, zo is er altijd een specialist in uw regio. Onze specialisten bestaan uit hoveniers, wellness specialisten, aannemers, enzovoort. Wij schrijven deze partijen aan en vragen hen een aanbieding te verzorgen op basis van onze tekeningenset, materiaalstaat en prestatiebestek. Wanneer we alle prijzen hebben ontvangen, maken wij een duidelijk overzicht voor u. Op basis hiervan brengen wij een advies uit, zodat we samen de juiste keuzes kunnen maken.

Bouwteam gereed. Let's go forward!

De eerste bouwvergadering; wanneer helder is wie uw droomtuin gaan realiseren, plannen wij een eerste meeting met alle betrokken partijen. We lopen gezamenlijk het project door en kijken naar het werkproces van een ieder. Op basis van deze meeting wordt een voorlopige planning opgesteld. Langzaam maar zeker kijken we dus uit naar de realisatie.

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? We kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten. Daarom hebben we een brochure gemaakt. Daarin leest u uitgebreid wat u van ons kan verwachten.
DOWNLOAD BROCHURE

- Geheel gratis & vrijblijvend

Gratis brochure

Stijlvol voor u vormgegeven.

Op zoek naar een exclusieve tuin?

Geef ons een korte omschrijving van het project en laat uw contactgegevens achter, wij nemen contact met u op.

Foot contact