sluiten

PROJECT SPECIFICATIES

  • Imposante villatuin op een landgoed
  • Kleurenpallet passend bij de architectuur
  • Orangerie, poolhouse, infinity pool, buitenkeuken, zitkuil lounge, jacuzzi, maatwerk waterelement

International Greatness

Dit design overstijgt alles en heeft met recht international greatness. Op een riant kavel hebben wij deze waanzinnige wellness beleving gecreëerd. Een tuin waar beleving volledig tot zijn recht komt en luxe meer betekenis krijgt. Deze luxe beleving bevindt zich in een omkaderde ruimte midden in het perceel, verdiept waardoor het contact met de natuur meer dan voelbaar is. Waan je in hogere sferen, geniet en beleef! 

 

Doordat we dit kader verdiept in de tuin hebben verwerkt en omsloten hebben met een muur met subtiele doorkijkjes, zorgt het voor een heerlijke sfeer waarin je jezelf even helemaal weg waant. Het gebruik van natuurlijke hoogwaardige materialen en een kleurpallet in aardetinten zorgen voor een rustige maar toch luxe benadering. 

Vraag een persoonlijk en vrijblijvend gesprek aan

Een waanzinnige wellness beleving op een riant kavel

Orangerie met glazen koepel en wijngrot 

De orangerie met gezellige coffee corner en ondergrondse wijngrot verwelkomt bezoekers met zijn sprookjesachtige sfeer. De sierlijke boogstructuur omarmt de orangerie en vindt zijn weg naar het terras, aan het einde waarvan twee bogen zijn opgericht. Deze bogen, elegant verbonden door een centrale ligger, zijn in perfecte symmetrie en verankeren zich visueel met de orangerie. De tuin vormt hierdoor een organisch geheel, waarbij het verloop van lijnen en vormen een spel van continuïteit en verbondenheid creëert tussen binnen en buiten. 

Groene borders en luxe zitelementen 

Langs de paden van de tuin floreren borders met rijkbloeiende vaste planten en imposante beukenbollen. Een zitelement van gekloofd hout, bekroond met gecoat staal, biedt de ideale plek waar je helemaal tot rust kan komen. 

Wat mag er niet ontbreken in uw droomtuin?

Eindeloze mogelijkheden voor gastronomie

Een verfijnde cocktailbar met een opvallende kolom die tot aan de nok reikt, creëert een imposante visuele symfonie. De gezellige haard nodigt uit tot ontspannen borrelmomenten, terwijl de aangrenzende buitenkeuken een culinaire speeltuin biedt. Met een royale tafel als middelpunt is deze ruimte ideaal om grote groepen samen te brengen voor memorabele momenten. 

Wellness aan huis 

De buitendouche van het merk JEE-O prijkt op een plateau van grote natuurstenen platen, terwijl de jacuzzi, geplaatst op een verhoogd platform, een prachtig uitzicht biedt over het landgoed via een doorkijkje in de muur. De nabijgelegen sauna vervolmaakt het watergerichte gedeelte in de tuin. 

Poolhouse en lounge terras 

Het poolhouse, met zijn stalen kolommen bekleed met warm cortenstaal, vormt een rustgevend toevluchtsoord. Het maatwerk lounge terras, omlijst door een glooiende muur en omgeven door weelderig groen, biedt de perfecte plek om te ontspannen. De vloer, gemaakt van duurzaam neolith, en de stalen haard dragen bij aan de visuele pracht. 

Infinity pool met custom waterval element 

De doucheruimte wordt omarmd door een weelderige en levendige muur, verfraaid met groen, terwijl een waterval aan de zijde van het zwembad de aandacht trekt. Het pièce de résistance is de infinity pool met dekton randafwerking. 

Hoe ziet uw droomtuin eruit?

Het groen verzacht de moderne elementen en zorgt voor een rustgevend contrast. 

Geïnteresseerd?
Gratis brochure

Stijlvol voor u vormgegeven.

Op zoek naar een exclusieve tuin?

Geef ons een korte omschrijving van het project en laat je contactgegevens achter, wij nemen contact met je op.

Foot contact