sluiten

PROJECT SPECIFICATIES

  • Exclusief dakterras met spectaculair uitzicht
  • Samensmelting binnen en buiten
  • Gebruik van warme tinten
  • Buitenkeuken met Green Egg, home gym, lounge

Ultimate Terrace Haven

Een staaltje van pure klasse en luxe. Bij ons gaat design verder dan looks; het gaat om het creëren van een beleving. En dat zie je terug in dit exclusieve dakterrasontwerp, dat niets minder dan pure klasse uitstraalt.

Ons team heeft met ongeëvenaarde zorg en precisie gewerkt aan dit ontwerp, waar binnen en buiten naadloos versmelten. Grote ramen dienen niet alleen als vensters naar de buitenwereld, maar als poorten naar een nieuwe dimensie van comfort en luxe.

Vraag een persoonlijk en vrijblijvend gesprek aan

Enjoy the view!

Geniet van het adembenemende uitzicht

Wanneer je hier bent, omgeven door het prachtige groen en met een adembenemend uitzicht, ontvouwt zich een wereld van mogelijkheden. Of je nu heerlijke gerechten bereidt in de buitenkeuken, compleet met een Green Egg, of achterover leunt in de comfortabele lounge. Elk moment wordt een herinnering.

De warme tinten en comfortabele lounge maken dit de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de omgeving. De strategisch geplaatste groene beplanting zorgt ervoor dat het dakterras écht tot leven komt en in verbinding staat met het uitzicht over de weilanden.

Wanneer de avond valt, nodigt het dakterras je uit om te genieten van heerlijke diners met een uitzicht dat de zintuigen prikkelt. Stel je voor dat je aan een prachtig gedekte tafel zit, omringd door dierbaren, terwijl de zon ondergaat. We just can’t get enough!

Wat mag er niet ontbreken in jouw droomtuin?
Geïnteresseerd?
Gratis brochure

Stijlvol voor u vormgegeven.

Op zoek naar een exclusieve tuin?

Geef ons een korte omschrijving van het project en laat je contactgegevens achter, wij nemen contact met je op.

Foot contact